1η Διεθνής Έκθεση Τρωκτικών & Λαγόμορφων

1η Διεθνής Έκθεση Τρωκτικών & Λαγόμορφων
1) Το Σάββατο 15/10/2016 θα πραγματοποιηθεί η έκθεση τρωκτικών.
*Ώρας προσέλευσης 11:00 π.μ. 
*Έναρξη αξιολόγισης 12:00 μ.μ.

2) Την Κυριακή 16/10/2016 θα πραγματοποιηθεί η έκθεση κουνελιών.
*Ώρας προσέλευσης 11:00 π.μ. 
*Έναρξη αξιολόγισης 12:00 μ.μ.

ΕΚΘΕΣΗ ΜΟΡΦΟΛΟΓΙΑΣ

Τα ζώα που ανήκουν σε κάποια αναγνωρισμένη φυλή θα κριθούν σύμφωνα με τα Ευρωπαικά πρότυπα μορφολογίας για το κάθε είδος και το κάθε ζώο θα βραβευθεί ανάλογα με το είδος και την φυλή του ως την αναδειξη των πέντε καλύτερων της έκθεσης! 

ΕΚΘΕΣΗ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟΥ

Τα ζώα θα κριθούν σύμφωνα με την εξοικείωση τους με το ανθρώπινο χέρι.

ΑΓΚΙΛΙΤΙ

Τα ζώα που θα πάρουν μέρος θα πρέπει να διασχίσουν μια μικρή απόσταση με εμπόδια έχοντας έπαθλο μια λιχουδιά για το καθένα. Το ζώο το οποίο θα κάνει τον καλύτερο χρόνο θα βραβευθεί ως το καλύτερο της κατηγορίας αυτής.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ: 

Ανακοίνωση αποτελεσμάτων και βράβευση για τους διαγωνιζόμενους.

ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ: 

Ενημερωτικό υλικό για όλους τους ήδη και πιθανούς ιδιοκτήτες τρωκτικών. *Διατροφή *Διαμονή *Φροντίδα *Εκπαίδευση καθώς και βασικές συμβουλές διαβίωσης. 

ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1) Oι ιδιοκτήτες οφείλουν να έχουν τα ζώα τους μέσα σε μεταφορικό κλουβί μέχρι να τοποθετηθούν σε ειδικά κλουβιά καθώς οφείλουν να φέρουν μικρές ποτίστρες για την ενυδάτωση των ζώων τους.

2) Τα ζώα υποχρεούνται να περάσουν από κτηνιατρικό έλεγχο κατά την άφιξη τους στον χώρο.

3) Όλα τα ζώα που θα συμμετάσχουν πρέπει να είναι καθαρά. Οι ουρές πρέπει να είναι καθαρές και αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση μαλακής οδοντόβουρτσας ή με όποιον άλλο τρόπο βρίσκουν οι ιδιοκτήτες τους ως αποτελεσματικό!

4) Στην κατηγορία των Pet θα αναδειχτούν τα φιλικά ζώα, που είναι άψογα, δε δαγκώνουν, δε γρατζουνάνε και δεν προσπαθούν να ξεφύγουν!

5) Επισημαίνεται πως μόνο ο κριτής μπορεί να αγγίξει τα διαγωνιζόμενα ζώα! Κανένας άλλος πλην της/του γραμματέα του σόου και του βοηθού, δεν θα έχουν πρόσβαση σε αυτά!

6) Οποιαδήποτε σημάδια αρρώστιας, ή κακής κατάστασης του ζώου θα είναι αιτία αποκλεισμού του διαγωνιζόμενου τρωκτικού και θα ζητηθεί από τον ιδιοκτήτη να βγάλει τα ζώα του από την αίθουσα παρουσίασης ή ακόμα και να αποχωρήσει από το σόου, αφού οι διοργανωτές πάνω απ' όλα βάζουν την υγεία των ζώων.

7) Ζώα τα οποία είναι τραυματισμένα, αδυνατισμένα, ακρωτηριασμένα ή με οποιοδήποτε άλλο σημάδι ταλαιπωρίας απαγορεύεται να πάρουν μέρος.

9) Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να έχουν προσέλθει και τοποθετήσει τα ζώα τους μέχρι τις 12.00


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ: http://greekrodentclub.weebly.com/pirhoomicrongammarhoalphamumualpha.html

ή ΣΤΟ: 6983381753


ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ!

Υπό την αιγίδα του Ελληνικού Ομίλου Τρωκτικών & Λαγόμορφων.
Σελίδα του ομίλου τρωκτικών στο Facebook: Greek Rodent Club
Group του ομίλου τρωκτικών στο Facebook: GREEK RODENT CLUB (ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΩΚΤΙΚΩΝ)